Internaat

sport-, ontspannings- en tv-ruimtes met PlayStation en WII

goede studiebegeleiding

verse en gezonde maaltijden

Woon je ver van school? Zijn je ouders schippers? Heb je behoefte aan extra studiebegeleiding? Of vind je het gewoon leuk om je tijd met leeftijdsgenoten door te brengen?  Dan biedt Internaat TGO! De Spits je een gezellige thuishaven. Je hebt er je eigen slaapkamer, kan terecht bij de studiebegeleiding, en je kan meedoen aan toffe activiteiten, afgestemd op elke leeftijd. Samen met de begeleiders maak je er een fantastische tijd van!

Klik hier voor meer info.

TGO! de Spits
Thonetlaan 106
2050 Antwerpen (Linkeroever)

directie@de-spits.be

Een van onze leerlingen aan het woord:

Femke (18)

“Op internaat is er altijd wat te beleven. Er zijn altijd verschillende mensen rondom je. Maar je kan ook de rust van je eigen kamer opzoeken als je daar behoefte aan hebt. Het was mijn eigen keuze om op internaat te gaan. We kunnen altijd terecht bij de opvoeders als er iets is. Voor mij voelt het wat aan als op kot gaan. Je hebt je eigen kamer met lavabo en je mag die inrichten zoals je wil. De douches en toiletten zijn gemeenschappelijk, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn heel proper en worden elke dag gepoetst. Op woensdag zijn er allerlei activiteiten zoals cinema, zwemmen, fotozoektocht, koken, fitness. Je hebt dan de vrije keuze om mee te doen. Ook wat huiswerk betreft, is het handig om op internaat te zitten. Er is altijd wel iemand waar je extra uitleg aan kan vragen.”

Femke (18)
6 Maritieme technieken - dek