Inschrijven

Wil je graag inschrijven bij De Scheepvaartschool – Cenflumarin? Welkom aan boord!

Let op: de klassen 3, 4, 5 en 6 Maritieme Technieken (Dek en Motoren) zijn voor het schooljaar 2020-’21 reeds volzet. Je kan je eventueel op de wachtlijst laten plaatsen, door een mailtje te sturen naar: secretariaat@descheepvaartschool.be

Maritieme opleidingen

Voor onze maritieme opleidingen voor volwassenen schrijf je in via het formulier bij de opleidingen.

Eerste jaar secundair onderwijs

Voor 1A is “Meld je aan” afgelopen. De leerlingen die zich aangemeld hebben en een ticket hebben gekregen, werden reeds gecontacteerd om zich in te schrijven.
Leerlingen voor 1A die zich niet aangemeld hebben of die geen ticket gekregen hebben voor onze school, kunnen zich vanaf maandag 18 mei om 9 uur opnieuw aanmelden en inschrijven via de website https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/. Via deze website kan je de vrije plaatsen bekijken van onze school. De aanmeldingen verlopen in chronologische volgorde. Wie eerst klikt heeft eerst plaats.

Vanaf het tweede jaar secundair onderwijs

Je aanmelden voor een ander leerjaar (dus niet 1A) doe je vanaf 18 mei via mail: secretariaat@descheepvaartschool.be

Je wordt dan zo snel mogelijk gecontacteerd om je inschrijving te regelen.

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie

Ook in juli en augustus kan je een mail sturen om je aan te melden voor onze school: secretariaat@descheepvaartschool.be. De verwerking kan tijdens de vakantie wat trager gaan dan gewoonlijk, maar je wordt zeker gecontacteerd om je eventuele inschrijving te realiseren.

Mijn naam (verplicht)

Mijn e-mailadres (verplicht)

Ik wil langskomen op (verplicht)

Onze leerlingen aan het woord: